Nvm

Maak een afspraak!

Of bel 0592-461202

Groenhout Makelaardij
Exclusieve aandacht

Funda beoordelingen

 • 8,8
  Verkoper van Naoberdreef 40

  Goede foto's en een duidelijke advertentietekst zijn zo belangrijk om je huis goed te presenteren. Groenhout Makelaardij weet dit, en dus ziet de advertentie er tot in de puntjes verzorgd uit. Inclusief foto's door een professioneel fotograaf (met behulp van verkoopstyliste), plattegronden, 360-graden foto, etc. Alle ingrediënten om met je advertentie op te vallen. Bezichtigingen werden vlot ingepland in overleg met ons, en ook de terugkoppeling ná een bezichtiging was snel en goed. Dit alles resulteerde in een zeer snelle verkoop; binnen 2 weken verkocht! Ik zou Groenhout Makelaardij aan iedereen aanbevelen, als je je huis goed en snel wilt verkopen.

 • 9,5
  Verkoper van Iemstukken 99

  Groenhout Makelaardij is een uitstekende makelaar, altijd goed gemutst en weet waar die over praat. geeft je echt het gevoel dat hij net dat stukje extra kan brengen wat je huis nodig heeft om te verkopen. mijns inziens de beste makelaar in de regio!

 • 9,5
  Verkoper van Ruiterakker 124

  Met alle medewerkers goed contact en het verloop naar de verwachtingen goed op de hoogte gehouden tijdens bezichtigingen en verkoop

 • 8,5
  Verkoper van Buxushage 26

  Onze ervaring met Jozef Groenhout als verkopend makelaar van onze woning is zeer positief. Jozef was direct bij intake al duidelijk in zijn verwachting van de klant en wat deze klant van hem mocht verwachten. Gedurende het gehele verkoopproces bleef Jozef betrokken en gedreven. Ook was hij erg punctueel v.w.b. terugkoppeling na bezichtiging van de woning.

 • 10

  De keuze voor Groenhout Makelaardij is gebaseerd op de professionele presentatie op funda en goede naamsbekendheid in Assen. Onze verwachtingen zijn geheel waargemaakt. De foto's en omschrijving geven een eerlijk en correct beeld van het huis. Het kleinschalige karakter van het kantoor zorgt voor korte lijnen en prettige communicatie. Wij bevelen Groenhout van harte aan!