Weitgoorn 10, 9431LJ WESTERBORK

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

112 m2

Perceelopp.

287 m2

Omschrijving

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met vrij uitzicht op een speelplaats aan de rand van het centrum. Westerbork beschikt over diverse sportfaciliteiten, scholen, openbaar groen en is centraal gelegen tussen Beilen, Hoogeveen en Emmen.

BEGANE GROND
Hal/entree, toilet en meterkast. Woonkamer met eenvoudige half open keuken (tezamen groot ca. 42m2) en toegang tot de tuin. Vanuit de tuin is de aangebouwde stenen garage (ca. 18m2) bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot drie slaapkamers (ca. 6m2, ca. 11m2 en ca. 15m2) waarvan één met dakkapel. De badkamer is voorzien van douche, toilet, vaste wastafel en radiator.

TWEEDE VERDIEPING
Via vaste trap bereikbare bergzolder (ca. 15m2) voorzien van een dakraam. Er zijn mogelijkheden voor het creëren van een extra slaapkamer.

TUIN EN GARAGE
De tuin heeft een achterom en beschikt over een garage (ca. 18m2) met eigen oprit welke via de achtertuin en voortuin bereikbaar is. De garage is voorzien van elektra en water.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
- Volledig geïsoleerd;
- Garage met eigen oprit;
- Mogelijkheden voor een extra slaapkamer;
- Vrij uitzicht over een speelplaats.

Lees meer...
Streetview