Gratis waardebepaling

Denk je na over een volgende stap, het huis dat helemaal past bij je actuele levensfase? Natuurlijk wil je dan weten wat je huidige woning waard is. De makelaars van Groenhout Makelaardij willen je daar graag mee helpen. Daarbij kijken we verder dan alleen naar de informatie uit het NVM-systeem. We verdiepen ons uitgebreid in zaken als:

  • jouw verhaal
  • type woning
  • formaat en indeling
  • ligging en omgeving
  • de staat van de woning
  • niveau van afwerking 

Alle verzamelde informatie verwerken we in een heldere waardebepaling. Natuurlijk komt daar ook een flinke dosis fingerspitzengefühl bij kijken. Die dienstverlening is trouwens volledig kosteloos. Nieuwsgierig naar de waarde van jouw huis? Neem contact met ons op, of vul onderstaand formulier in.

Gratis waardebepaling aanvragen

Contactpersoon
*
Nieuws

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN NOORDERSANATORIUM ZUIDLAREN

Wonen in een prachtig historische omgeving met het comfort van nu? Het kan binnenkort in het Rijksmonument de Blauwe Paviljoen van het voormalige Noordersanatorium in Zuidlaren. Vastgoed Groningen is voornemens tussen de 20 en 30 appartementen in dit fraaie gebouw te realiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf u dan nu bij ons in.

Lees meer »

NVM en Hypotheekshop willen voortzetting fiscale aftrek restschuldfinanciering

De NVM en De Hypotheekshop pleiten voor voortzetting van de regeling die het mogelijk maakt om hypotheekrente af te trekken over de meegefinancierde restschuld.

Lees meer »