Huis kopen

Je bent op zoek naar je nieuwe droomhuis of hebt al een interessante woning op het oog. Dan is het prettig om hulp te krijgen van iemand die dagelijks met het bijltje hakt. Van een ervaren aankoopmakelaar dus. Die kan je vertellen waar het goed wonen is en of een huis écht zijn geld waard is. Zo kun je op basis van duidelijke en gefundeerde adviezen de volgende stap zetten.

Groenhout Makelaardij heeft die bedreven en gedreven aankoopmakelaars in huis. In de onderstaande video vertelt een opdrachtgever over haar ervaringen.

Aankoopmakelaars die Drenthe, Groningen en Overijssel kennen

Met je nieuwe droomhuis neem je liever geen risico's, toch? Je kiest daarom voor een aankoopmakelaar die knokt voor jouw belangen. Een makelaar die je volledig begeleidt: vanaf de eerste bezichtiging en het onderhandelen tot en met het controleren van de koopakte en de oplevering? Voor de makelaars van Groenhout Makelaardij is ontzorgen zo ongeveer een tweede natuur geworden. Goed om te weten.

Wat klanten zeggen over de aankoopmakelaars van Groenhout Makelaardij:

  • deskundige aankoopmakelaars
  • je wordt altijd meteen teruggebeld
  • makelaars die doen wat ze zeggen
  • duidelijk en professioneel
  • veel kennis van de lokale huizenmarkt
  • complete ontzorging bij woningaankoop


Meer informatie?

Stel een vraag

Bel me terug

Maak een afspraak

Nieuws

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN NOORDERSANATORIUM ZUIDLAREN

Wonen in een prachtig historische omgeving met het comfort van nu? Het kan binnenkort in het Rijksmonument de Blauwe Paviljoen van het voormalige Noordersanatorium in Zuidlaren. Vastgoed Groningen is voornemens tussen de 20 en 30 appartementen in dit fraaie gebouw te realiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf u dan nu bij ons in.

Lees meer »

NVM en Hypotheekshop willen voortzetting fiscale aftrek restschuldfinanciering

De NVM en De Hypotheekshop pleiten voor voortzetting van de regeling die het mogelijk maakt om hypotheekrente af te trekken over de meegefinancierde restschuld.

Lees meer »