Huis verkopen

Je wilt je huis goed verkopen. De makelaars van Groenhout Makelaardij weten als geen ander hoe je de beste koper vindt. Dat begint met luisteren naar jouw vragen en verwachtingen. Wil je de hoogste opbrengst? Of snel verkopen aan iemand die zonder mitsen en maren je huis koopt?

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat deze klant zegt over haar 'klik' met Groenhout Makelaardij.

De proactieve verkoopmakelaar

Een huis succesvol verkopen gaat niet vanzelf. Een stevig verkoopplan en een eersteklas presentatie zijn daarvoor onmisbaar.  Voeg daarbij de proactieve inzet van verkoopmakelaars met een flinke dosis lokale marktkennis. Het is deze mix die ervoor zorgt dat Groenhout Makelaardij aantoonbaar betere verkoopresultaten boekt. Niet voor niets zijn we in 2015 verkozen tot Makelaar van het Jaar. 

Veelgehoorde meningen over de verkoopmakelaars van Groenhout Makelaardij:

  • de makelaar weet waarover hij of zij het heeft
  • deskundig en vernieuwend
  • doortastend en betrouwbaar
  • geen negen-tot-vijf-mentaliteit
  • luisterend oor voor je wensen


Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

Contactpersoon
*

Meer informatie?

Stel een vraag

Bel me terug

Maak een afspraak

Nieuws

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN NOORDERSANATORIUM ZUIDLAREN

Wonen in een prachtig historische omgeving met het comfort van nu? Het kan binnenkort in het Rijksmonument de Blauwe Paviljoen van het voormalige Noordersanatorium in Zuidlaren. Vastgoed Groningen is voornemens tussen de 20 en 30 appartementen in dit fraaie gebouw te realiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf u dan nu bij ons in.

Lees meer »

NVM en Hypotheekshop willen voortzetting fiscale aftrek restschuldfinanciering

De NVM en De Hypotheekshop pleiten voor voortzetting van de regeling die het mogelijk maakt om hypotheekrente af te trekken over de meegefinancierde restschuld.

Lees meer »