Stille verkoop

Soms wil je je verkoopplannen niet aan de grote klok hangen. Bijvoorbeeld wanneer je een koper zoekt voor een exclusief, monumentaal of gewoon kostbaar huis. Zo’n object kan immers ook dagjesmensen trekken; nieuwsgierige kijkers zonder serieuze koopplannen.

Stille verkoop kan dan een oplossing zijn. Je privacy blijft optimaal gewaarborgd en je hebt zicht op wie er over de vloer komt. Bij stille verkoop staat er vanzelfsprekend geen bord in de tuin, waardoor ook de buurt niet op de hoogte is van je verkoopplannen. Ook staat je privé-eigendom niet op Funda.

Als Groenhout Makelaardij helpen we je om via andere kanalen de beste koper voor je pand te vinden. Allereerst via ons uitgebreide relatienetwerk. Als ervaren makelaars weten we vaak al in een vroeg stadium wie er naar een exclusieve woning op zoek is. Daarnaast gebruiken we de tool NVM-zoekersbestand om het huis bij een selecte doelgroep onder de aandacht te brengen. En natuurlijk maken we werk van een perfecte verkoopbrochure. Dat biedt je de beste garanties op een succesvolle, stille verkoop. 

Bekijk ook het aanbod stille verkoop.

Vrijblijvend verkoopgesprek stille verkoop aanvragen

Contactpersoon
*

Meer informatie?

Stel een vraag

Bel me terug

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Nieuws