Maak kennis met de makelaars


In Assen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren staan we klaar voor huizenkopers en –verkopers in heel Drenthe en Groningen. Dat onze no nonsense-aanpak aanslaat, blijkt uit de sterke groei die Groenhout Makelaardij doormaakt. Niet voor niets zijn we in 2015 uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar. Maar waarom zou je ons geloven? Lees daarom ook de reviews en bekijk de verhalen van tevreden klanten. Benieuwd wat we allemaal in huis hebben om jouw woondroom waar te maken? Bel of maak een afspraak.

Jozef Groenhout

NVM makelaar-taxateur

De kunst van het onderhandelen. Dat onderdeel van het makelaarsvak spreekt mij enorm aan. Daarbij kan ik jouw wensen maximaal tot zijn recht laten komen. Ook voor architectuur, bouwkundige zaken en andere woningdetails heb ik een bijzondere interesse. Als geboren en getogen Assenaar kan ik erg genieten van de pracht aan historische panden die Assen rijk is. De stad biedt trouwens ook een schat aan andere exclusieve woonhuizen waaronder nieuwbouw. Daarmee te mogen werken beschouw ik als een voorrecht. Waarmee kan ik jou helpen?

Lees meer...
Stuur een e-mail

0630734910

Pieter van Meurs

NVM makelaar-taxateur

Het vooronderzoek. Het klinkt als een term uit de justitiële wereld. Maar ook in de huizenmarkt is zo’n onderzoek onmisbaar. Ik vind het altijd een fantastische klus. Gegevens uitpluizen over eigendomsverhoudingen, milieu, bestemmingsplan, bouwkundige staat. Het geeft je munitie voor het geven van een onderbouwd advies. En voor stevige onderhandelingen over prijs en voorwaarden. Daar mag je mij bij wijze van spreken ’s nachts voor wakker maken. Of het nou gaat om een woonhuis of recreatief of zakelijk onroerend goed. Wat wil jij weten over je het object dat je op het oog hebt?

Lees meer...
Stuur een e-mail

0657550850

Krista Jutstra

NVM makelaar-taxateur

Exclusieve aandacht bieden aan de klant. Dat is de basisgedachte achter de dienstverlening van Groenhout Makelaardij. Vanzelfsprekend zou je denken. Toch hoor ik vaak van klanten dat ze juist om die reden voor ons hebben gekozen. ‘Jullie belden als eersten terug.’ Of: ‘Ik had het gevoel dat er echt naar ons verhaal werd geluisterd.’ Die positieve feedback zorgt ervoor dat ik elke dag opnieuw met veel plezier voor klanten klaarsta. Voorheen als medewerker bij onze vestiging in Assen en sinds een aantal jaren als NVM-makelaar én ondernemer bij de jonge vestiging in Hoogeveen. Wat is jouw volgende stap?

Lees meer...
Stuur een e-mail

0650255034

Dennis van der Veen

NVM makelaar-taxateur

Ik ben al jarenlang actief als makelaar en vastgoedadviseur in Zuidlaren en omgeving. Tegenwoordig strekt mijn werkgebied zich uit tot de stad Groningen, Norg, Veendam en Vries. Ook de dienstverlening die ik klanten biedt, is afwisselend en veelzijdig. Geen opdracht is hetzelfde. Ik help bij de aankoop en verkoop van woonhuizen, taxeer voor alle banken en financiële instellingen, zoek en vindt oplossingen voor vrijwel elke vastgoedvraag. Ook als het gaat vastgoedbeleggingen in bedrijfspanden en recreatiewoningen. Het doel is echter altijd hetzelfde: tevreden klanten. Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Lees meer...
Stuur een e-mail

0650890057
Nieuws

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN NOORDERSANATORIUM ZUIDLAREN

Wonen in een prachtig historische omgeving met het comfort van nu? Het kan binnenkort in het Rijksmonument de Blauwe Paviljoen van het voormalige Noordersanatorium in Zuidlaren. Vastgoed Groningen is voornemens tussen de 20 en 30 appartementen in dit fraaie gebouw te realiseren. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf u dan nu bij ons in.

Lees meer »

NVM en Hypotheekshop willen voortzetting fiscale aftrek restschuldfinanciering

De NVM en De Hypotheekshop pleiten voor voortzetting van de regeling die het mogelijk maakt om hypotheekrente af te trekken over de meegefinancierde restschuld.

Lees meer »